Beschoeiingen

Beschoeiingenbeschoeiing

Een beschoeiing geeft een fraaie afwerking van de waterkant en heeft de functie de waterkant te beschermen tegen afkalven, golfslag en dient als ophoging voor de tuin. Beschoeiing van een slootkant langs een tuin levert ruimte op. Door de beschoeiing is er geen nadelig effect meer van een aflopende oever op het gebruik van de tuin. Extra vierkante meters dus door een beschoeiing.
Beschoeiingen kunnen wij op maat voor U verzorgen waarin wij U door onze jaren lange ervaring in dit werk een zeer duurzaam resultaat kunnen aanbieden.

Diverse materialen

We kunnen U de verschillende soorten beschoeiingen aanbieden in diverse materialen zoals wiepen, hard hout, staal, kunststof en mocht U andere wensen hebben dan kunnen wij ook dat voor U verzorgen. Uiteraard kunnen we ook het hard hout aanbieden met het FSC-keurmerk.

Kunststof beschoeiingen zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. De kwaliteit is enorm verbeterd waardoor wij u nu kunnen verzekeren dat wij u hiermee een zeer duurzaam en onderhoudsarm resultaat kunnen aanbieden.