Beschoeiingen Dordrecht

Beschoeiingen in Dordrecht

Afb0142[1]

Beschoeiingen in Dordrecht geven een fraaie afwerking van de waterkant en hebben de functie de waterkant te beschermen tegen afkalven, golfslag en dienen als ophoging in de tuin. Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar kan u helpen met het op maat maken van beschoeiingen in Dordrecht . Door onze jarenlange ervaring in beschoeiingen in Dordrecht kunnen wij u een zeer duurzaam resultaat aanbieden.

Diverse materialen

Zoals eerder is vermeld hebben beschoeiingen in Dordrecht tal van functies. Beschoeiingen van een slootkant langs een tuin leveren ook meer ruimte op, dit betekent dus extra vierkante meters voor uw tuin. Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar biedt verschillende soorten beschoeiingen in Dordrecht aan in diverse materialen. U kunt kiezen uit onder andere wiepen, hardhout, staal, kunststof. Mocht u echter andere wensen hebben, dan kunnen wij ook dat voor u verzorgen.

Kunststof beschoeiingen

Kunststof beschoeiingen in Dordrecht zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. De kwaliteit is enorm verbeterd, waardoor wij u nu kunnen verzekeren dat wij u hiermee een zeer duurzaam en onderhoudsarm resultaat kunnen aanbieden. Kies voor kunststof beschoeiingen in Dordrecht van Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar en u bent verzekerd van resultaat.

Heeft u interesse in beschoeiingen in Dordrecht ? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor beschoeiingen in Dordrecht  kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 06 18187388.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)