Beschoeiingen Krimpen aan de Lek

Beschoeiingen in Krimpen aan de Lek

Beschoeiingen Krimpen aan de Lek

Beschoeiingen in Krimpen aan de Lek geven een fraaie afwerking van de waterkant en hebben de functie de waterkant te beschermen tegen afkalven, golfslag en dienen als ophoging in de tuin. Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar kan u helpen met het op maat maken van beschoeiingen. Door onze jarenlange ervaring in beschoeiingen  kunnen wij u een zeer duurzaam resultaat aanbieden.

 

Diverse materialen

Zoals eerder is vermeld hebben beschoeiingen tal van functies. Beschoeiingen van een slootkant langs een tuin leveren ook meer ruimte op, dit betekent dus extra vierkante meters voor uw tuin. Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar biedt verschillende soorten beschoeiingen aan in diverse materialen. U kunt kiezen uit onder andere wiepen, hardhout, staal, kunststof. Mocht u echter andere wensen hebben, dan kunnen wij ook dat voor u verzorgen.

 

Kunststof beschoeiingen

Kunststof beschoeiingen zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. De kwaliteit is enorm verbeterd, waardoor wij u nu kunnen verzekeren dat wij u hiermee een zeer duurzaam en onderhoudsarm resultaat kunnen aanbieden. Kies voor kunststof beschoeiingen van Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar en u bent verzekerd van resultaat.

 

Heeft u interesse in beschoeiingen in Krimpen aan de Lek? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor beschoeiingen in Krimpen aan de Lek kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 06 18187388.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)