Bestratingen Hendrik Ido Ambacht

Bestratingen in Hendrik Ido Ambacht

Bestratingen in Hendrik Ido Ambacht

Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar is u graag met veel enthousiasme van dienst met bestratingen in . Bent u op zoek naar een goede partij voor uw bestratingen in Hendrik Ido Ambacht , dan bent u bij Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar dus aan het juiste adres.

 

Voor particulieren, bedrijven of instellingen

Of u nu als bedrijf of gemeente instelling iemand zoekt voor grootschalige bestratingen of als particulier voor uw sierbestratingen, bestratingswerk zien wij in de ruimste zin van het woord. Ook voor het verhelpen van kleine verzakkingen tot grootschalige projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onderhoud en aanleg

Zowel onderhoud als nieuwe aanleg van bestratingen  wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd door onze vakmensen. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, die door de doorgaande ontwikkelingen efficiënt en ARBO gerelateerd zijn, waarbij wij voldoen aan alle eisen om uw bestratingen  volgens voorschriften uit te voeren. Ons personeel is in het bezit van VCA en onze machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties. Veiligheid is dus gegarandeerd.

 

Contact

Interesse in bestratingen in Hendrik Ido Ambacht ? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor bestratingen  kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0618187388.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)