Bestratingen Krimpen aan de Lek

Bestratingen in Krimpen aan de Lek

Bestratingen in Krimpen aan de Lek

Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar is u graag met veel enthousiasme van dienst met bestratingen in Krimpen aan de Lek. Bent u op zoek naar een goede partij voor uw bestratingen in Krimpen aan de Lek, dan bent u bij Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar dus aan het juiste adres.

Voor particulieren, bedrijven of instellingen

Of u nu als bedrijf of gemeente instelling iemand zoekt voor grootschalige bestratingen in Krimpen aan de Lek of als particulier voor uw sierbestratingen in Krimpen aan de Lek, bestratingswerk zien wij in de ruimste zin van het woord. Ook voor het verhelpen van kleine verzakkingen tot grootschalige projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud en aanleg

Zowel onderhoud als nieuwe aanleg van bestratingen in Krimpen aan de Lek wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd door onze vakmensen. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, die door de doorgaande ontwikkelingen efficiënt en ARBO gerelateerd zijn, waarbij wij voldoen aan alle eisen om uw bestratingen in Krimpen aan de Lek volgens voorschriften uit te voeren. Ons personeel is in het bezit van VCA en onze machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties. Veiligheid is dus gegarandeerd.

Contact

Interesse in bestratingen in Krimpen aan de Lek? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor bestratingen in Krimpen aan de Lek kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0618187388.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)