Bestratingen Streefkerk

Bestratingen in Streefkerk

Bestratingen in Streefkerk

Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar is u graag met veel enthousiasme van dienst met bestratingen . Bent u op zoek naar een goede partij voor uw bestratingen in Streefkerk , dan bent u bij Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar dus aan het juiste adres.

 

Voor particulieren, bedrijven of instellingen

Of u nu als bedrijf of gemeente instelling iemand zoekt voor grootschalige bestratingen  of als particulier voor uw sierbestratingen , bestratingswerk zien wij in de ruimste zin van het woord. Ook voor het verhelpen van kleine verzakkingen tot grootschalige projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onderhoud en aanleg

Zowel onderhoud als nieuwe aanleg van bestratingen wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd door onze vakmensen. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, die door de doorgaande ontwikkelingen efficiënt en ARBO gerelateerd zijn, waarbij wij voldoen aan alle eisen om uw bestratingen in Streefkerk  volgens voorschriften uit te voeren. Ons personeel is in het bezit van VCA en onze machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties. Veiligheid is dus gegarandeerd.

 

Contact

Interesse in bestratingen in Streefkerk ? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor bestratingen in Streefkerk  kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0618187388.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)