Heibedrijf Breda

Heibedrijf Bredaheibedrijf Breda

Bent u op zoek naar een professioneel heibedrijf Breda? Dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en de verhuur van verschillende machines en materialen. Onder onze werkzaamheden als heibedrijf Breda vallen onder andere bestratingen, grondwerk, sloopwerken en uiteraard heiwerken. Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging. Wij werken zowel met particuliere klanten als met zakelijke. Een klus is voor ons pas afgerond als u volledig tevreden bent met het resultaat.

Waarom Koorevaar als heibedrijf Breda?

Bij heiwerkzaamheden is het belangrijk een duidelijk stappenplan te hanteren. Wij als professioneel heibedrijf Breda werken altijd volgens een bepaald proces. Wanneer de bouw is uitgezet en de bouwput ontgraven is, wordt als eerste de fundering van het gebouw aangebracht. Een goede sondering van de bodem vormt de basis bij ieder heiwerk. Sondering is het bepalen van het draagvermogen van de grond. Aan de hand van deze sondering wordt de funderingsconstructie bepaald. Als de grond niet draagkrachtig genoeg is voor een fundering op staal, dan wordt meestal een fundering met heipalen toegepast. Heipalen leiden het gewicht van het te bouwen gebouw af naar dieper gelegen zandlagen, die wel stevig genoeg zijn voor het dragen van de constructie. Wij als heibedrijf Breda kunnen snel bepalen wat voor fundering geschikt is.

Bij heiwerkzaamheden worden houten of betonnen heipalen de grond ingeheid. Bij houten palen moet de heipaal onder de laagste waterstand blijven, om zo houtrot te voorkomen. Op de houten palen worden betonnen opzetters geplaatst. Vervolgens worden de palen met een heiblok in de grond geslagen.

Meer informatie?

Wilt u verzekerd zijn van werk van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons als professioneel heibedrijf Breda aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze werkzaamheden of bij interesse, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)