Heien door trillen Rotterdam

Heien door trillen Rotterdam

Op zoek naar een professioneel bedrijf dat zorgt voor een sterke fundering door middel van heien door trillen in Rotterdam ? Bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar bent u aan het juiste adres voor de beste service en kwaliteit op het gebied van verschillende soorten heiwerkzaamheden. Wij werken zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Een klus is voor ons pas afgerond als u 100% tevreden bent met het resultaat. Transparantie en veiligheid staan hierbij voorop.

 

Het proces van heien door trillen Rotterdam

Wanneer heien door trillen in Rotterdam als techniek wordt gebruikt, is het belangrijk dat volgens een proces wordt gewerkt. Het trillen van heipalen kan namelijk, wanneer het niet goed wordt uitgevoerd, meer kwaad dan goed doen. Het gevolg: schade aan gebouwen in bijvoorbeeld de vorm van scheuren en, in het ergste geval, het lostrillen van bouwdelen. Dankzij jarenlange ervaring weet Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar welke technieken het beste passen bij de omgeving waarin de heipalen worden plaatst.   Een goede sondering van de bodem vormt de basis bij ieder heiwerk, waarbij het draagvermogen van de grond wordt bepaald. Als de grond niet draagkrachtig genoeg is voor een fundering op staal, dan wordt meestal een fundering met heipalen toegepast. Heipalen leiden het gewicht van het te bouwen gebouw af naar dieper gelegen zandlagen, die wel stevig genoeg zijn voor het dragen van de constructie. De houten of betonnen heipalen worden door middel van trillingen de grond ingeheid. Op de houten palen worden betonnen opzetters geplaatst. De betonnen palen worden ingebracht met een heistelling die aanhoudend met een heiblok op de kop van de paal slaat. Het resultaat: een stevige fundering en basis voor het bouwproject.

Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar voor uw heiwerkzaamheden?

Wilt u Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar inschakelen voor heien door trillen in Rotterdam , zodat uw project tot een goed einde wordt gebracht? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, bel naar 0618187388 of stuur een e-mail naar info@akoorevaar.nl. Wij helpen u graag!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heien door trillen Rotterdam