Heiwerk Oud Alblas

Heiwerk in Oud Alblas

Heiwerk Oud Alblas

Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar is u graag met veel enthousiasme van dienst met heiwerk in Oud Alblas . Met ruime ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit. Deze kwaliteit begint doorgaans met een goed en betrouwbaar advies. Of het nu om de particuliere of zakelijke markt gaat, wij verzorgen uw hei opdracht van A tot Z.

 

Hoe werkt het?

Wanneer de bouw is uiteengezet en de bouwput is ontgraven, dan wordt als eerste de fundering van uw gebouw aangebracht. Een goede sondering van de bodem vormt namelijk de basis voor ieder heiwerk.. Heiwerk in Oud Alblas is het in de grond brengen van houten of betonnen heipalen. Bij houten palen moet de heipaal onder de laagste waterstand blijven om houtrot te voorkomen. Tegenwoordig worden geheel betonnen heipalen geplaatst. De kosten van heiwerk in Oud Alblas zijn heel verschillend en onder andere afhankelijk van de lengte van de heipalen en de wijze van plaatsing.

 

Modern materiaal

Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, die door de doorgaande ontwikkelingen efficiƫnt en ARBO gerelateerd zijn, waarbij wij voldoen aan alle eisen om uw heiwerk in Oud Alblas volgens voorschriften uit te voeren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel is in bezet van VCA en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties. U bent uiteindelijk dus verzekerd van heiwerk in Oud Alblas van kwaliteit.

 

Contact

Heeft u interesse in heiwerk in Oud Alblas? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0618187388.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)