Heiwerkzaamheden Dordrecht

Heiwerkzaamheden Dordrecht heiwerkzaamheden Dordrecht

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor heiwerkzaamheden Dordrecht , dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres voor de beste service en kwaliteit. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en de verhuur van verschillende machines en materialen. Onder onze werkzaamheden vallen uiteraard ook heiwerkzaamheden Dordrecht . Voor ons is elke opdracht een nieuwe uitdaging. Wij werken zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Een klus is voor ons pas afgerond als u 100% tevreden bent met het resultaat.

Proces bij heiwerkzaamheden Dordrecht

Bij heiwerkzaamheden Dordrecht is het belangrijk dat volgens een proces wordt gewerkt. Wanneer de bouw is uitgezet en de bouwput ontgraven is, wordt als eerste de fundering van het gebouw aangebracht. Een goede sondering van de bodem vormt de basis bij ieder heiwerk. Sondering is het bepalen van het draagvermogen van de grond. Aan de hand van deze sondering wordt de funderingsconstructie bepaald. Als de grond niet draagkrachtig genoeg is voor een fundering op staal, dan wordt meestal een fundering met heipalen toegepast. Heipalen leiden het gewicht van het te bouwen gebouw af naar dieper gelegen zandlagen, die wel stevig genoeg zijn voor het dragen van de constructie.

Bij heiwerkzaamheden Dordrecht worden houten of betonnen heipalen de grond ingeheid. Bij houten palen moet de heipaal onder de laagste waterstand blijven, om zo houtrot te voorkomen. Op de houten palen worden bij de heiwerkzaamheden Dordrecht betonnen opzetters geplaatst. De betonnen palen worden ingebracht met een heistelling die aanhoudend met een heiblok op de kop van de paal slaat. De kosten van de heiwerkzaamheden zijn afhankelijk van de lengte van de heipalen en de wijze van verplaatsing.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze heiwerkzaamheden Dordrecht ? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)