Sierbestrating Krimpen aan de Lek

Sierbestrating in Krimpen aan de Lek

Sierbestrating Krimpen aan de Lek

Uw tuinaanleg begint natuurlijk bij een mooie bestrating. Een unieke tuin creëer je natuurlijk door middel van sierbestrating. U kunt zelf uw wensen doorgeven en uiteindelijk ontstaat er een tuin die niemand anders heeft, helemaal gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar een goede partij voor uw sierbestrating in Krimpen aan de Lek, dan bent u bij Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres.

 

Voor particulieren, bedrijven en instellingen

Sierbestrating in Krimpen aan de Lek zien wij in de ruimste zin van het woord, bij deze werkzaamheden kunt u denken aan grootschalige bestratingen voor bijvoorbeeld gemeenten en overheidsinstellingen en bedrijven, maar ook sierbestratingen in Krimpen aan de Lek voor particulieren. Voor het verhelpen van kleine verzakkingen tot grootschalige projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onderhoud en aanleg

Zowel onderhoud als wel nieuwe aanleg van sierbestrating in Krimpen aan de Lek wordt vakkundig en professioneel door ons uitgevoerd. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, die door de doorgaande ontwikkelingen efficiënt en ARBO gerelateerd zijn, waarbij wij voldoen aan alle eisen om uw sierbestrating in Krimpen aan de Lek volgens voorschriften uit te voeren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel is in bezit van VCA en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties.

 

Contact

Heeft u interesse in sierbestrating in Krimpen aan de Lek? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0618187388.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)