Sloten baggeren Dordrecht

Sloten baggeren Dordrecht sloten baggeren Dordrecht

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor sloten baggeren Dordrecht ? Dan bent u bij Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in loonwerk, grondwerken en de verhuur van verschillende machines en materialen. Onder onze werkzaamheden valt uiteraard ook sloten uitbaggeren Dordrecht . Elke nieuwe opdracht is voor ons een uitdaging. Wij werken zowel met zakelijke als met particuliere klanten en niks voor ons te veel. Een klus is voor ons pas afgerond als de klant 100% tevreden is met het resultaat.

Waarom sloten baggeren Dordrecht ?

Op de bodem van iedere sloot of waterpartij verzamelt zich in de loop der jaren een organische laag, namelijk bagger. Dit vormt zich onder andere uit gevallen blad, plantenresten of zwerfvuil. Deze laag wordt steeds dikker, met als gevolg een minder diepe watergang. Om dit te voorkomen is sloten uitbaggeren Dordrecht van groot belang. Een ondiepe sloot kan leiden tot overstromingen, omdat de doorstroming wordt belemmerd. Dit kan ook problemen opleveren voor de scheepvaart.

Proces bij sloten baggeren Dordrecht

Sloten uitbaggeren Dordrecht is een bepaald proces. Er zijn meerdere manieren mogelijk bij sloten baggeren Dordrecht . Het baggerwerk gebeurd zo veel mogelijk met een baggerzuigboot. Hiermee kan zeer nauwkeurig gewerkt worden. De bodem van de sloot kan zo intact gelaten worden en de oevers blijven bespaard. De bagger wordt vanaf de oever verwijderd met een dichte bak die over de bodem wordt gehaald. Vervolgens wordt dit naar een punt geschoven en dan uit de watergang gehaald. Sloten uitbaggeren Dordrecht moet nauwkeurig gedaan worden, daarom raden wij u aan een professional in te schakelen.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van sloten uitbaggeren Dordrecht ? Of zou u graag nog meer informatie willen? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u verder.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)